Sõlmed

09:16
Eliise leidis vahva nimetusega sõlme, mis näeb ilus välja ja millele saab vahvaid rakendusi leida. Nimelt on tegemist ahvi rusika sõlmega (Monkey`s fist knot), mis meenutab rusikas kätt.

See ei ole just tavaline kingapaela sidumine, aga kui sõlme tegemine selgeks saab, siis saab selliseid väga erineval moel kas kingituseks või kodu kaunistamiseks ära kasutada. Siin sõlme tegemise juhend nii pildis kui videos ning mõned praktilised sõlme kasutamise ideed.
Allikas: Pinterest

Sellise sõlme tegemine nõuab natuke aega ja pusimist, aga ei ole tehniliselt raske ja kui sõlme tegemine selgeks saab, siis saab seda peaaegu kinnisilmi meisterdada. Aga milleks seda kasutada? Näiteks võib edukalt sellise dekoratiivse vidinaga kardinaid kinni siduda või hoopis kardinapuu otsa kaunistuseks lisada ...

Allikas: Pinterest
Allikas: Pinterest
 ... või hoopis valgusteid kaunistada.

Allikas: Pinterest
Allikas: Pinterest
Vastavalt sisekujunduse stiilile võiks selliseid sõlm-nupukesi ka kapiustel kasutada. Kuna need on pehmed, siis on nupud lapsesõbralikud, samas erilised. Ilmselt ei ole mõistlik kasutada neid igapäevaselt palju kasutatavate käepidemetena, sest niiskus ja mustus teevad oma töö.

Allikas: Pinterest
Allikas: Pinterest
Sarnaselt pildil oleva punutisega saab sedasama sõlme kasutada ka lillepoti ümbrisena. Väga dekoratiivne ja sobib nii maakodusse kui ka modernsesse aeda.
Allikas: Pinterest
Loomulikult ei tasu ära unustada ka lemmikloomi! Tee oma koerale kingituseks pallike, mida närida ja raputada. Selleks, et sõlm paremini vormi hoiaks, tasub sõlme sisse panna tennisepall või mõni muu ümar kõva ese.
Allikas: Pinterest
Vahva ja omanäolise kingituse sõbrannale saab samuti seda sõlme tegema õppides. Miks mitte teha pisikesed sõlm-kõrvarõngad või sõlmedest käevõru vms. Ilmselt on võimalik selliseid kõrvarõngaid ka traadist kokku keerata või hoopis pärlireast. Tuleb vaid natuke vaeva näha ja fantaasial lennata lasta.
Allikas: craftgawker.com
 Usun, et vajalik ese, mis sobib kingituseks nii endale kui ka sõbrale on võtmehoidja. Lisaks toimib see mingil moel ka stressipallina.
Allikas: Pinterest
Kinkimine iseendale või sõbrale on suur rõõm, just nagu isetegemise rõõm ja rahulolu. Pealgi on väga tore osata teha ühte eriskummalist sõlme.  Proovi järele!

Eliise

Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.