Kingituseks ise tehtud padi!

09:00
Liina pakub välja ideid erinevate patjade meisterdamiseks, mis sobivad nii kodu dekoreerimiseks kui ka ideid, mis teevad mõnel lapsel tuju heaks :)

Praegusel ajal on sisekujunduses olulisel kohal igasugused padjad, millega saab kodule ilmet juurde anda. See andiski idee leida nippe ise dekoratiivsete patjade tegemiseks.
Lisaks on padi tore kingitus, kuna see sobib ka kaissu võtmiseks ja kinkijale mõtlemiseks :)


1. Tore padi lastele!
Neid armsaid loomakujulisi patju on väga lihtne teha. Samas on nad ääretult lustakad! Siin õpetuses on õmblemise asemel kasutatud kuuma liimi püstolit, siis ei pea isegi õmblema :)
Allikas: lifeannstyle
2. Kaunis lilleline padi
See padi on ääretult dekoratiivne. Selle tarbeks tuleb meisterdada ainult see suur lill, mille saab hiljem kasvõi tavalisele valgele padjale kinnitada.
Allikas: fabdiy
3. 10. minuti padjakate
Antud padjakatte õmblemise õpetus sobib ka algajatele. 
Allikas: creeklinehouse
Vali endale sobiv kangas. Lõika ristküliku kujuline tükk. Mõõda kaks sama mõõduga äärt ning tekita keskele ruudu kujuline ala. Triigi murdekohad üle. Voldi äärtest üks riba ning triigi seegi üle (nagu joonisel on näidatud).
Allikas: creeklinehouse
Järgmisel joonisel on näidatud punase katkendliku joonega, kust tuleb õmblused teha. Ainult äärtest! Kuna keskel olev osa sai enne ilusaks triigitud, ei ole rohkem õmbluseid vaja teha :) Keera peale õmblemist riie teistpidi ja valmis ta ongi.
Allikas: creeklinehouse
4. Kujundiga padi
Selle padja põhimõte on lisada padjapüürile üks tore kujund. Valik on vaba, aga näiteks see tore jänku kuju. Jänkupadja õpetuse leiad siit.
Allikas: artgalleryfabrics
Allikas: artgalleryfabrics
5. Kirjaga padi
Selle padja tegemiseks on vaja lisaks kangale (millest teed püüri) tähestiku šablooni ning veekindlat markerit. Nii lihtne see ongi ja padjale saad lisada endale meeldiva teksti :)
Allikas: refabdiaries
6. Lipsuga padi
See on minu vaieldamatu lemmik padi :) Äärmiselt armas. Videoõpetuse leiab siit.
Allikas: youtube
Lisades lipsule alla paelad on tulemus veelgi pidulikum. Ühe taolise õpetuse leiad siit.
Allikas: etsy
Allikas: sarahcatherinedesign

Loovat meelt ja pisut kannatlikkust soovides!
Liina :)

Kommentaare ei ole:

Toetab Blogger.